terima kasih menjadi rakan blog..

ads wiz nuffnang 4 u 2 click...

Tuesday, February 1, 2011

awas israel yahudi jahanam...


awas pada semua Blogger.. disebabkan leka nak mencantikan blog termasuk sayalah... saya telah memasukkan gadget "wibiya toolbar" dibelah bawah blog.. selepas selang beberapa hari, nasib baiklah tertiba sy tak berkenan toolbar itu kerana manganggu dan ingin memadamkannya.. sehari lepas itu,...




saya dapat email (sperti diatas)  yg mengatakan kenapa anda delete dan minta kongsi info... rupa-rupanya, company ini kepunyaan dan berpejabat diIsrael... chehh.. tertiba je sy rasa nak samak je blog saya, loya.. disebabkan kebencian saya sangat-sangat pada Yahudi dan Israel..

kepada rakan2 blogger yg ada gadget dari wibaya, pandai-pandailah ye.. dan kalau boleh ada apapa info mengenai produk dari Israel yg ingin mencelah dalam blog kita, tolonglah bagi tau ye.. kita sesama share..

wasalam


3 comments:

Hishyamuddin said...

israel atau kafir ni wat brmcm2 cara tuk hncurkn kite...kne hti2

FaiE said...

thanks coz bgtwu . ad rase cm nk pkai sblom ny . tp skrg , xkn .

red said...

gadget tu mcm mane eh??? wohhh... laknat sungguh yahudi dan israel ni

701ads... klik click cliks kliks...

thanks for visit n I will visit your blog..thanks